Huisartsenpraktijk Blankenburg
Huisartsenpraktijk Blankenburg
Blankenburg 3, 3181 BC Rozenburg
0181 820 920
0181 820 922
0181 820 921
info@huisartsenpraktijkblankenburg.nl
klik hier
Huisartsenpost
Ruwaard van Puttenweg 500
3201 GZ Spijkenisse
0181 627 055
Menu

Huisartsenpraktijk doet mee aan NIVEL Zorgregistraties

Met zogenaamde ‘zorgregistraties’ wil het NIVEL een compleet beeld krijgen van de gezondheid en zorg in de Nederlandse samenleving. Het NIVEL verzamelt daarom zorggegevens van een grote groep eerstelijns zorgverleners in Nederland. De eerste lijn is de plek waar mensen het eerste naar toe gaan met gezondheidsklachten. Door deel te nemen aan dit onderzoek dragen wij bij aan het verbeteren van de gezondheidszorg.
 
NIVEL Zorgregistraties geven inzicht in vragen als: 
• Met welke gezondheidsproblemen komen patiënten de gezondheidszorg binnen? 
• Bij welk type zorgverleners komen patiënten terecht? 
• Hoe werken verschillende zorgvoorzieningen met elkaar samen? 
• Welke zorg krijgen patiënten en zijn hierin verbeteringen mogelijk? 
 
NIVEL Zorgregistraties gebruikt gegevens die wij als huisartsen standaard in het computersysteem vastleggen. Hierbij kunt u denken aan gegevens over gezondheidsproblemen, de behandeling en het resultaat van de behandeling. Naast huisartsen doen ook fysiotherapeuten, diëtisten, apothekers en eerstelijnspsychologen mee aan de NIVEL Zorgregistraties. 
 
 
Privacy
NIVEL Zorgregistraties besteedt veel zorg aan de bescherming van de privacy van patiënten en deelnemende zorgverleners. Uw gegevens worden bij het NIVEL vertrouwelijk behandeld volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Onderzoekers krijgen geen identificerende informatie, zoals naam, adres of Burgerservicenummer. Resultaten van het onderzoek zijn nooit herleidbaar tot individuele personen, zorgverleners of zorginstanties. 
 
Er is een privacyreglement opgesteld waarin precies beschreven staat hoe met de gegevens wordt omgegaan. U kunt het privacyreglement downloaden op www.nivel.nl/zorgregistraties of opvragen in de praktijk. 
 
Als u desondanks bezwaar heeft tegen het gebruik van uw gegevens, kunt u ons dit laten weten. In dat geval worden uw gegevens niet gebruikt voor het onderzoek. 
 
 
Vragen? 
Voor vragen over de NIVEL Zorgregistraties kunt u contact opnemen met de helpdesk van NIVEL Zorgregistraties, via zorgregistraties@nivel.nl, (030) 272 98 14 of de website www.nivel.nl/zorgregistraties bezoeken. Natuurlijk kunt u met uw vragen ook terecht bij de praktijkassistente. 
 


Laatste nieuws

Vacature doktersassistent(e)

04-09-2017

> Lees meer

Nieuwe samenwerking

03-08-2017

> Lees meer

Zorgverzekeraars

Kijk hier voor een overzicht van diverse zorgverzekeraars.

Klik hier voor het overzicht.
© 2016 realisatie esther schoemaker

Ontwikkeld door  Dotsimpel