Huisartsenpraktijk Blankenburg
Huisartsenpraktijk Blankenburg
Blankenburg 3, 3181 BC Rozenburg
0181 820 920
0181 820 922
0181 820 921
info@huisartsenpraktijkblankenburg.nl
klik hier
Huisartsenpost
Ruwaard van Puttenweg 500
3201 GZ Spijkenisse
0181 627 055
Menu

Pensioen dr. Wendte en dr. Lievaart

Dokter Wendte

 

Na 30 jaar met veel voldoening als huisarts gewerkt te hebben, waarvan ruim 24 jaar in Rozenburg, heb ik besloten dat het tijd wordt om plaats te maken voor een nieuwe generatie huisartsen. Zelf ga ik het wat rustiger aan doen.

 

Vanaf 1 januari 2017 ben ik werkzaam op woensdag, donderdag en vrijdag. In de loop van 2017 ga ik stoppen als vaste huisarts. Wel kunt u mij af en toe tegen komen als invaller, ook zal ik nog diensten blijven doen op de huisartsenpost in Spijkenisse.

 

De nieuwe collega’s zullen de zorg voor u op zich nemen. Een aantal van u heeft met deze nieuwe collega’s de afgelopen jaren al kennis gemaakt en de verandering zie ik daarom ook vol vertrouwen tegemoet.

 

Dokter Lievaart

 

Rozenburg is en was geen onbekende plek voor mij: ik ben er geboren, opgegroeid en heb er gewoond tot ik ging studeren in 1975. Na voltooiing van de studie geneeskunde in Leiden volgde de dienstplicht, waarbij ik als arts ook bij Unifil heb mogen dienen.

 

Daarna volgde de specialisatie tot huisarts en kon ik in de zomer van 1984 starten als gevestigd huisarts te Rozenburg in samenwerking met collega van der Graaf aan de Anemonelaan.

In 1988 kwam collega van der Born ons versterken en in 1993 volgde collega Wendte collega van der Graaf op die met pensioen ging. Ondanks tweemaal verbouwen groeide de praktijk aan de Anemonelaan toch uit haar jasje. Mede door ontwikkelingen binnen de populatie (zoals vergrijzing en toename van het aantal chronisch zieken) was het moment  daar om de samenwerking binnen de eerstelijnszorg uit te breiden. Dit heeft in 2011 geresulteerd in het Woonzorgcentrum met daarin ook onze huidige Huisartsenpraktijk Blankenburg. Inmiddels een organisatie en een team hulpverleners waar ik uitermate trots op ben.

 

Ondertussen ben ik na ruim 32 jaar de langstzittende huisarts in Rozenburg en kijk ik met veel plezier terug op deze periode. Maar toch kwam er ook voor mij een moment van reflectie, met name het opmaken van de balans tussen praktijk en privé.

 

Uiteindelijk heb ik besloten om het per 1 januari 2017 wat rustiger aan te gaan doen en in overleg met de collega’s per 1 juli 2017 als praktijkhouder terug te treden. Een hele beslissing maar zeker een weloverwogen keuze. Continuïteit van zorg voor de patiënten wordt gewaarborgd door de inmiddels vertrouwde gezichten van collega van der Wateren, collega Spee en collega Solleveld. Laatste nieuws

Vacature doktersassistent(e)

04-09-2017

> Lees meer

Nieuwe samenwerking

03-08-2017

> Lees meer

Zorgverzekeraars

Kijk hier voor een overzicht van diverse zorgverzekeraars.

Klik hier voor het overzicht.
© 2016 realisatie esther schoemaker

Ontwikkeld door  Dotsimpel