Huisartsenpraktijk Blankenburg
Huisartsenpraktijk Blankenburg
Blankenburg 3, 3181 BC Rozenburg
0181 820 920
0181 820 922
0181 820 921
info@huisartsenpraktijkblankenburg.nl
klik hier
Huisartsenpost
Ruwaard van Puttenweg 500
3201 GZ Spijkenisse
0181 627 055
Menu

Over ons

Huisartsenpraktijk Blankenburg receptie

We hebben er jarenlang over gesproken. En nu is de nieuwe Huisartsenpraktijk Blankenburg dan een feit.

Vele jaren werd het huisartsenvak uitgeoefend op twee locaties: vanaf 1929 aan de Koninginnelaan en vanaf 1963 aan de Anemonelaan. Op beide locaties vonden in het verleden met enige regelmaat verbouwingen plaats om zo de veranderingen in de zorg te kunnen blijven volgen. De grenzen van groei waren echter bereikt. En nu beschikt Rozenburg over een prachtig nieuw WoonZorgCentrum, waar alle medewerkers tot volle tevredenheid hun werk kunnen gaan doen. En natuurlijk is het voor iedereen even wennen: een nieuw adres, een nieuw telefoonnummer, een andere stem, andere gewoonten en gebruiken. 

Opleiding
Onze praktijk is een opleidingspraktijk voor huisartsen in opleiding. Daarnaast zijn wij een erkend opleidingsbedrijf voor studenten van de opleiding voor doktersassistente. Drie van onze huisartsen zijn actief als huisarts opleider en als zodanig verbonden aan de afdeling Huisartsgeneeskunde aan het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.
Per 1 januari 2012 werken alle huisartsen vier dagen per week. Onze praktijk maakt gebruik van twee tot drie vaste huisartsen die de waarneming verzorgen. Daarnaast werken wij op een min of meer vaste basis met één of twee huisartsen in opleiding. 


Zorgverzekeraars

Kijk hier voor een overzicht van diverse zorgverzekeraars.

Klik hier voor het overzicht.
© 2016 realisatie esther schoemaker

Ontwikkeld door  Dotsimpel