Huisartsenpraktijk Blankenburg
Huisartsenpraktijk Blankenburg
Blankenburg 3, 3181 BC Rozenburg
0181 820 920
0181 820 922
0181 820 921
info@huisartsenpraktijkblankenburg.nl
klik hier
Huisartsenpost
Ruwaard van Puttenweg 500
3201 GZ Spijkenisse
0181 627 055
Menu

65+ info

Huisartsenpraktijk Blankenburg en het 65+project

Met dit project willen we proberen om van alle patiënten die 65 jaar en ouder zijn, en die na een opname van meer dan 24 uur ontslagen zijn uit het ziekenhuis, een volledig overzicht te krijgen over de huidige situatie van deze patiënt. Uit onderzoek blijkt dat 35% van de ontslagen patiënten minder functioneert dan voor de opname.
Het doel is om binnen 24 uur een compleet overzicht van die patiënt te krijgen. We denken hierbij aan de reden van de opname, de medicatie en de thuissituatie.
Ons andere doel is om de patiënt onze belangstelling en interesse te tonen zodat er een betere vertrouwensband kan worden ontwikkeld tussen de patiënt en huisarts. 

De werkwijze:
De assistente van de huisarts of de huisarts neemt na de opname telefonisch contact op met de patiënt. 
Tijdens dit gesprek worden een aantal vragen gesteld over de huidige situatie zodat deze goed in kaart gebracht kan worden.
Als de patiënt het wenst kan er daarna een visite van de huisarts of een afspraak op het spreekuur worden afgesproken om alles verder te bespreken. 
De artsen werken hierbij ook samen met andere instellingen, mocht het nodig zijn om bijvoorbeeld medicatie of andere zaken te regelen, dan is dit mogelijk.


Zorgverzekeraars

Kijk hier voor een overzicht van diverse zorgverzekeraars.

Klik hier voor het overzicht.
© 2016 realisatie esther schoemaker

Ontwikkeld door  Dotsimpel