MijnHuisartsenpraktijk

U bevindt zich in de digitale omgeving van huisartsenpraktijk Blankenburg. U kunt in deze omgeving een aantal zaken zelf regelen. Zoals het maken van een afspraak, een vraag stellen aan de dokter en herhaalrecept aanvragen. Hiervoor dient u zich wel eenmalig te registreren bij het patiënt portaal van huisartsenpraktijk Blankenburg, klik hier voor de eenmalige registratie. U maakt uw account aan met uw persoonlijk mailadres (let op deze niet elke keer veranderen). Nadat de praktijk u gebeld heeft om uw gegevens te controleren, bent u geregistreerd. De diensten: afspraak maken, herhaalrecept aanvragen en vragen stellen zijn dan voor u beschikbaar.

De online diensten zijn ook beschikbaar via de Uw Zorgonline app. Zo kunt u nog gemakkelijker via uw smartphone of tablet met ons communiceren. Download de app via de App Store (iOS) of Google Play (Android). Meer informatie vind u op https://uwzorgonline.nl/.

Vragen stellen

Via het patiënten portaal en de Uw zorg online app kunt u alleen niet spoedeisende vragen stellen via een e-Consult aan uw huisarts. De huisarts zal binnen enkele werkdagen uw vraag beantwoorden. U ontvangt een bericht wanneer deze beantwoord is.

Klik hier voor het stellen van de vraag.

Afspraak maken

Via het patiënten portaal en de Uw Zorgonline app kunt u de lege plekken in de agenda van uw arts zien. U kunt een afspraak maken wanneer het u uitkomt. Tevens vermeldt u de reden van uw bezoek.

Klik hier om een afspraak te maken.

Herhaalrecept aanvragen

Via het patiënten portaal en de Uw Zorgonline app heeft u inzage in uw actuele medicatiegegevens. U kunt een herhaalrecept aanvragen uit uw medicatielijst. Alleen medicatie voor chronisch gebruik kunt u herhalen.

Klik hier om een herhaalrecept aan te vragen.

De mogelijkheid om uw herhaalrecept aan te vragen via de herhaalreceptenlijn is een tweede manier om uw herhaalrecept aan te vragen. Herhaalreceptenlijn: 0181-820 924. U kunt bellen naar de herhaalreceptenlijn en duidelijk uw naam, geboortedatum en medicatie inspreken.