Vacature Doktersassistent(e)

Rozenburg, september 2018

Huisartsenpraktijk Blankenburg heeft jou nodig.
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste  Doktersassistent(e)  M/V

27-36 uur (parttime)

Huisartsenpraktijk Blankenburg is de enige huisartsenpraktijk in Rozenburg. Door vertrek van een van de assistentes zijn wij op zoek naar een gediplomeerde doktersassistent(e). “Zorg op maat, dichtbij huis” is onze drijfveer, spreekt dit jou aan, solliciteer dan bij Huisartsenpraktijk Blankenburg. Naast het werken in een gezellig en ambitieus team  met daarbij de juiste secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij u een baan aan met vooruitzichten en ambities.

Functie beschrijving:
Een dag uit het leven van de doktersassistente in Huisartsenpraktijk Blankenburg bestaat uit werken volgens een rooster zodat de dagdelen afwisselend zijn. De functie bestaat uit het aannemen van de  telefoon en met behulp van triageren bepaal je urgentie of geef je zelfzorg advies, de agenda planning voor de artsen en ondersteunend personeel is een belangrijke taak, balie werkzaamheden, medische technische handelen uitvoeren tijdens een assistente spreekuur, patiënten post verwerken. Eerste hulp functie.

Functie-eisen:
• Diploma doktersassistent(e)
• Relevante werkervaring in een soort gelijke werkomgeving
• 27-36 uur per week, beschikbaar voor langere tijd
• Bezit rijbewijs
• Goede dosis teamgeest, patiëntgerichtheid en resultaatgerichtheid
• Goede beheersing Nederlandse taal

Heeft u na het lezen van de advertentie interesse in de baan, schrijf of mail uw brief met CV naar bovenvermeld adres t.a.v. M. Romers of naar administratie@huisartsenpraktijkblankenburg.nl.