Vacature doktersassistent(e)


VACATURE Doktersassistent(e) 27-36 uur per week.

Wij zijn op zoek naar een allround doktersassistente die ons team komt versterken en die in het bezit is van een MBO diploma doktersassistente. Een werkervaring van minimaal 1 jaar is vereist.

Wie zijn wij?
Wij zijn als huisartsenpraktijk Blankenburg de enige huisartsenpraktijk in Rozenburg. Dit brengt met zich mee
dat wij een druk bezochte praktijk zijn, maar met een gezellig en enthousiast team. We gaan met alle medewerkers dagelijks aan de slag om de zorg voor de patiënten op Rozenburg zo goed mogelijk te regelen en zo dicht mogelijk bij huis te houden. Daarnaast maken we onderdeel uit van het woonzorgcentrum, waardoor er nauwe samenwerking is met andere disciplines in de zorg.

Informatie over de vacature:
Er is voor jou als doktersassistent een afwisselend rooster van baliewerkzaamheden, telefonische triage en een eigen spreekuur. We zoeken iemand voor 27-36 uur per week. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Huisartsenzorg en er is uitzicht op vast dienstverband. Naast de secundaire arbeidsvoorwaarden hebben wij wekelijks een gezamenlijke lunch en een vrijdagmiddag borrel.

Ben jij een enthousiaste, leergierige en vooruitstrevend doktersassistent(e) die het leuk vindt om in een multidisciplinair team te werken, stuur dan een sollicitatiebrief met CV naar info@huisartsenpraktijkblankenburg.nl.

De sollicitatieprocedure loopt tot 31 oktober 2020, graag uw reactie voor deze datum sturen naar het boven genoemde mailadres.


Contact gegevens:
Mevr. M. van der wateren
Mevr. T. Herlaar
Blankenburg 3
3181 BC Rozenburg