De praktijk

Huisartsenpraktijk Blankenburg bevindt zich in Woon-Zorg-Centrum Blankenburg en opende zijn deuren in oktober 2011. Hiervoor was de huisartsenzorg op Rozenburg nog opgesplitst in twee huisartsenpraktijken; de Anemonenlaan en de Koninginnelaan. Met de achterliggende gedachte om de patiënt centraal te zetten en de zorg zoveel mogelijk in de buurt van de patiënt te leveren, ontstond het plan om de zorg voor de Rozenburger te centreren op één locatie, WZC Blankenburg.

We zijn trots op de ontwikkeling die de huisartsenzorg op Rozenburg heeft doorgemaakt. In Huisartsenpraktijk Blankenburg zijn inmiddels ruim 27 mensen werkzaam. Samen proberen we dagelijks voor u klaar te staan en de zorg en belangen voor u, als patiënt, te optimaliseren. Dit doen wij door alle dagelijkse telefoongesprekken en de spreekuurbezoeken in zo goed mogelijke banen te leiden. Wij streven in alle contacten naar een open, eerlijke en toegankelijke onderlinge communicatie, die ook ruimte laat voor kritiek. Hierbij is een vertrouwensrelatie een voorwaarde voor een goede arts-patiëntrelatie.

Daarnaast streven we er ook naar zo goed mogelijk samen te werken met de disciplines om ons heen, als de wijkzorg, de apotheek, de fysiotherapeut en de medisch specialisten van omliggende ziekenhuizen. Sinds december 2016 zijn wij ook aangesloten bij het academische huisartsen netwerk van het Erasmus MC, waardoor wij patiëntenzorg kunnen leveren volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.