Huisartsenpraktijk

0181 – 820920

Herhaalrecept

0181 – 820924

HAP Spijkenisse

0181 – 627055

De Coronacheck app

De Coronacheck app is per vandaag, 1 juli volledig beschikbaar. Via de site Coronabewijs voor reizen en evenementen met CoronaCheck | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl wordt u wegwijs gemaakt, hoe en wanneer u de app zou moeten gebruiken. Zijn er praktische problemen? Controleer de oplossingen die op de site staan vermeld. Wanneer het probleem zich niet oplost, kunt u de coronacheck helpdesk bellen. +31247247247.
Mocht de ICT medewerker aangeven dat de oorzaak bij de registratie van de huisarts ligt, pas dan is het zinvol om contact op te nemen met de praktijk.

Vaccinatie 7 augustus verplaatst!

Als gevolg van het nieuwe standpunt, omtrent de interval tussen 2 vaccinaties met AstraZeneca, hebben wij besloten de vaccinatie van 7 augustus te vervroegen. De nieuwe datum is zaterdag 26 juni. De tijd blijft hetzelfde als op uw uitnodiging. Deze uitnodiging, uw ingevulde gezondheidsverklaring en uw vaccinatiekaartje dient u wel mee te nemen op 26 juni. Hiermee komt de prikdag van 7 augustus geheel te vervallen. Bent u 26 juni verhinderd? Neem dan contact op met de praktijk (via email of telefoon).

Covid-19

De wereld is in de ban van Covid-19. Op deze pagina hebben we een aantal sites verzameld die u misschien kunnen helpen bij beantwoorden van uw vragen.

Antwoorden op veel gestelde vragen

Informatie over het Covid 19 virus

Deze website geeft Covid informatie is allerlei talen.

Om een test te plannen

Psychische ondersteuning bij gevolgen van Covid.

Informatie over vaccinatieprogramma

Steffie legt Corona eenvoudig uit